Arbitrage betting

Arbitrage som udtryk bruges i forbindelse med et køb, som kun har et formål, og det er at sælge det købte videre med en fortjeneste. Det kan bruges indenfor mange områder, men princippet bygger på at man udnytter prisforskelle på forskellige markeder eller platforme.

Hvad er arbitrage betting?

Med arbitrage betting udnytter man bookmakernes forskellige odds på samme event.

Det betyder at man med arbitrage typisk henter mindre gevinster, så du skal ikke regne med at du bliver rig hurtigt med denne metode, men over tid kan man tjene gode penge hvis alting gøres korrekt.

Sådan kommer du i gang

Der findes to forskellige måder at lave arbitrage betting på. Det er back and lay betting, og så dutching (klassisk surebetting). Uanset hvilken metode man vælger, så kraver det at man har adgange til flere forskellige danske bookmakere, da hele ideen bygger på forskellige odds på samme event. Vi anbefaler altid have mange aktive betting kontier, så man altid kan finde de bedste odds.

Der opstår mange muligheder hver dag for at lave arbitrage betting, men det kræver tid at finde gode spots, og det skal ikke gøres manuelt, men enten ved at sammenligne odds eller benytte specielle tools.

Arbitrage med Back og Lay Betting

Med Betfair spillebørsen opstod der nye muligheder for de danske betting entusiaster, da den har gjort det muligt for helt almindelige danskere at købe og sælge odds på spillebørsen, og dermed opstår der også muligheder for arbitrage.

Hvad er Back?
Med et back væddemål så laver du et traditionelt væddemål, altså spiller penge på at f.eks et bestemt hold vinder.
Hvad er Lay?
Med et Lay væddemål så vælger du at spille imod et bestemt udfald.

Eksempel på arbitrage

En god mulighed for arbitrage er når en bookmaker har et højere odds end hvad et lay odds står til på spillebørsen. I sine udregninger er det vigtigt at være opmærksom på, at spillebørsen tager 5% i kommission.

Surebetting – også kendt som dutching

Udregne om der er mulighed for arbitrage

I dette eksempel tilbydes odds 1,5 på udfald 1 hos bookmaker x, og der tilbydes odds 2,8 hos bookmaker y.

1/1,5 x 100 = 66.67%

1/2,8 x 100 = 35,7 %

Samlet tilbagebetaling er 66,67% + 35,7% = 102,37%

Dermed er der en arbitrage mulighed

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider