Badminton betting

Badminton kan være besnærende, yndefuldt, elegant. Men det skyldes mest af alt, at atleterne får det til at se let ud.

Spillere som Poul Erik Høyer, Camilla Martin og Peter Gade har været med til at markere Danmark som badmintonnation. Rigtig mange danskere følger også med på skærmen og i levende live, når verdensmesterskaberne, europamesterskaberne og OL skydes i gang.

Det er tydeligt at se, at danskerne elsker badminton, når man kigger på det oddsudvalg, som de bookmakere, der har dansk licens, kører med. De fleste bookmakere gør det typisk muligt for dig at spille på, hvilken spiller der vinder en given badmintonturnering. Men hos nogle bookmakere kan du finde specialspil, hvor du for eksempel kan spille på, i hvilket set kampene bliver afgjort. Her hos os kan du skyde genvej til de bookmakere, der er stærkest på badmintonodds.

Find den bookmaker, der har de bedste odds på badminton

Hvor nogle ser en fjerbold, der bliver spillet over et net, ser andre en mulighed for at gøre en god forretning. Hvis du er en af dem, der gerne vil oddse på badminton, skal du vælge din bookmaker med omhu. En kødrand af bookmakere har gjort entré på det danske marked, efter den danske spillelovgivning blev liberaliseret. Før kunne du kun sætte væddemål hos Danske Spil, men nu har adskillige udenlandske bookmakere fået licens til at udbyde spil til danskerne.

Den største fordel ved at vælge en bookmaker med dansk licens er, at du slipper for at betale skat af de gevinster, du får ind på din konto, når du oddser på badmintonkampe. Hvis du i modsat fald opretter en konto hos en udenlandsk bookmaker uden licens, skal du svare skat af dine gevinster, da de bliver betegnet som en indkomst på lige fod med din løn.

Hos Betting-sider.dk vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du vil dele et godt tip om, hvor vores brugere finder de bedste badmintonodds. Du må også gerne kontakte os, hvis du bare vil dele din mening om vores indhold, eller hvis du har andre kommentarer til os. Vi vil gerne fastholde vores position som en af de førende bettingresourcer i Danmark, og det kan vi kun gøre med hjælp fra vores brugere.

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider