Bankroll management (BRM) – Styr din pengebeholdning

Skal du have længerevarende succes med at tjene penge på betting, så der to ting som er essentielle, nemlig at vælge de spil der har værdi (betvalue) og derudover at styre beholdningen af penge i forhold til risici og potentiel gevinst. Sidste nævnte er også kendt som bankroll management (BRM).

Hvad er BRM?

Alle spillere har en bankroll, nemlig det beløb som man har afsat til at spille for, om det er 1.000 kr, 10.000 kr eller noget tredie det er ligegyldigt, princippet er det samme uanset. Problemet for mange spillere er at de vælger at bruge dette beløb på et enkelt eller ganske få væddemål, og på den måde gør de det svært for sig selv, da det bliver enten knald eller fald uanset om man har fundet et godt spil med meget værdi.

“Med bankroll management gælder det om at spille med en lavere risiko ved at sprede variansen ud på mange flere spil.”

Strategien med bankroll management handler om at minimere risikoen, og minder lidt om den strategi som mange anbefaler i forbindelse med aktier, hvor man vælger flere aktier som man tror på i sin portefølje, her gælder det bare om at finde mange væddemål som man ser en værdi i.

En meget almindelig måde at håndtere dette på er vha. unit-systemet, hvor man altid spiller for et beløb svarende til 1-10% af ens bankroll. Beløbet justeres løbende i forhold til at ens bankroll stiger eller falder.

Spil ansvarligt

Variansen indenfor betting er stor og det kræver selvdisciplin at få succes, og ved at benytte BRM sikre du dig selv imod de gængse fælder som de fleste spillere ellers ville støde på såsom:

Undgå at jagte tabte penge
Med BRM spiller du ikke for mere end du har råd til, og du kommer ikke i en situation hvor du skal jagte det tabte tilbage!

Sikre at du ikke bliver overmodig i gode perioder
Mange spiller kommer til at overvurdere deres egne evner i periode hvor de rammer en positiv stime, men med BRM sikre du at du ikke spiller for stort på et væddemål.

Sikre at du stadigvæk har en bankroll efter en dårlig periode
Ved løbende at justere beløbsstørrelsen efter din bankroll, så sikre du dig imod at blive “flad”.

Kom i gang med bankroll management

Når du først er kommet  i gang med BRM er dine chancer for succes meget større, og for mange betyder det også. at de laver bedre chancevurderinger, da fokus ikke er så meget på gevinst eller tab, da fokus er på at tage korrekte beslutninger.

Få styr på hvilke penge du har til rådighed, så du kan fastsatte din bankroll. Det skal kun være et beløb som du kan tåle at tabe. Er du ny spiller, så har du mulighed for indhente mange betting bonusser hos diverse spiludbydere, typisk på 100%, hvilket kan give din bankroll et boost til at starte med.

Få styr på hvilken indsatsstrategi du vil benytte.Vi anbefaler at bruge unit-systemet, men der findes også alternativer de kan undersøge. Det er vigtigt med klare regler, så er det lettere at håndtere gode og dårlige perioder.

Hold fast i reglerne. Selv om man har en klar plan, så kan det til tider være svært at holde sig til de fastlagte regler, det kræver selvdisciplin , men hold fast og med tiden bliver det til nogle indgroede principper. Får du lyst til at bryde reglerne, så stop med at spille med det samme.

Bonusser

Se vores oversigt med odds bonusser og boost din bankroll

tipwinTipwin Bonus

100% op til 800 kr.

bwinBwin Bonus

freebet op til 500 kr.

bet365Bet365 Bonus

op til 1000 kr. i væddemålskreditter

unibetUnibet Bonus

100% op til 1000 kr.

betfiar sportsbookBetfair sportsbook Bonus

100% op til 1000 kr.

nordicbetNordicbet Bonus

freebet op til 500 kr.

Mr GreenMr Green Bonus

100% cashbet op til 500 kr.

comeonComeOn Bonus

100%  op til 1000 kr.

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider