Betting apps

I denne artikel får du en introduktion til diverse betting apps og tips til mobil betting, som er et af de hurtigst voksende fænomener i betting-industrien lige nu. Der er stor forskel på de enkelte bookmakers Apps, vi kigger på de bedste.

Kom i gang med betting på mobilen

Der var engang, hvor du kun havde mulighed for at oddse i den lokale kiosk. Det kan du stadigvæk, men i dag har du mange flere muligheder. De fleste bookmakere har nemlig satset massivt på live betting og betting på mobilen, hvilket betyder, at du har større frihed end nogensinde til at spille, når og hvor du har lyst til det.

Hvad gør man, hvis man elsker at oddse, men man også gerne vil opleve fodbold direkte på stadion? Det er fysisk umuligt at være hjemme foran computeren og på stadion på samme tid, men det behøver du heller ikke være. Med betting via din mobil, så kan du spille direkte på den kamp, du ser, mens du ser den. De fleste bookmakere har en en decideret betting app eller så en mobilvenlig hjemmeside. Funktionaliteten er tæt på den samme, som når du oddser hjemme foran skærmen.

Mobil betting er perfekt til livebets

Når du better på mobilen, kan du – afhængig af bookmaker – typisk finde et stort udvalg af livespil og almindelige odds. Det er let og elegant at placere odds og se gevinster, ligesom du hurtigt kan få udbetalt dine gevinster, hvis du mangler likvide midler til en fadøl og en stadionpølse. Det koster ikke ekstra at bette på mobilen – det kræver faktisk bare, at du har penge på din bookmaker-konto.

I dag betyder det heller ikke noget, om du har en Android-telefon, en iPhone, en Windows-telefon eller noget helt fjerde. De fleste bookmakere har lavet mobilvenlige hjemmesider, som kan indlæses og bruges på alle smartphones. Det er ikke sikkert, at der findes en dedikeret app hos din bookmaker, men du kan være sikker på, at du som minimum kan få én af delene.

Vi vil gerne ønske dig held og lykke med dit mobilbetting-eventyr, som kan begynde nu. Husk, at vi også har lavet en omfattende oversigt over bookmaker-bonusser, hvis du gerne vil skyde dit oddseventyr i gang med stil.

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider