Betting strategi – din vej til at tjene penge på odds

Alle som har en lille smule kendskab til odds og betting, de ved at vedvarende succes ikke er baseret på held. Research, strategi og bankroll management er en stor del af det der er bagved en succesfuld spiller, og her på siden klæder vi dig på så, så du med flid og vedholdenhed selv kan blive en bedre spiller.

Vind i odds med en strategi

Stort set alle succesfulde spillere de har en plan, også kaldet en strategi. Hvis du ikke har det, så handler du i blinde, hvilket der sjældent kommer noget godt ud af. Du er oppe imod bookmakerne, som har enorme ressourcer og nogle af de skarpeste eksperter til deres rådighed, det er derfor naivt at tro man kan slå dem på alle spil. Der findes populære odds systemer med nogle klare definerede regler, og man kan være heldig at vinde over en kort periode, men over tid vil de ikke kunne slå de danske bookmakere.

Bliv ekspert – Specialiser dig på et eller få områder

Hvis du vil være succesfuld over tid, så kræver det at du kan finde spil med værdi i. Kort og godt handler det om at finde situationer hvor bookmakerens odds ikke afspejler den faktiske sandsynlighed. Denne måde at anskue betting på kaldes valuebetting.

Hvis du skal specialiser dig, så anbefaler vi altid at have fokus på en sportsgren, og gerne kun en enkelt liga, som du har fuldt fokus på. Dit fokus skal gerne være så intenst, at du bliver ekspert i netop den liga. Det vil derfor være nærliggende at vælge en liga som du har en naturlig interesse i, eller et tilgængeligt netværk som kan hjælpe dig med viden.

Håndtering af dine penge er vigtigt

Alle ønsker at vind de store penge, men vejen dertil er sjælden hurtig, den kan være lang og kræver tålmodighed og disciplin.

En vigtig regel er at du aldrig skal spille for mere end du har råd til at tabe.

Det er de færreste nybegyndere, som har et større beløb de kan spille for uden det gør ondt at tabe. Lad os sige du har 5.000 kr du kan undvære, så lad for alt i verden vær’ med at spille for store beløb på et enkelt væddemål.

Mange spiller kan faktisk være gode til at finde væddemål med værdi i, men pga. at de bruger hele deres pengebeholdning på et eller få spil, så ender de med at være tabende.

Det skyldes ganske enkelt at der er varians i betting. Når du finder et spil med værdi, så kan du godt lave en korrekt chancevurdering men tabe alligevel. En måde hvor du sikre at du ikke løber tår for penge lige med det samme, det er via bankroll management, som er en slags regler for hvor meget du skal spille for pr. væddemål.

Der findes forskellige måder at styre størrelsen af sit bet pr. væddemål. Den vi anbefaler er unit betting, den anden mulighed er flat betting.

Tjene penge på odds som nybegynder

Det kan være svært at spotte value bets som nybegynder, da det som sagt kræver masser af erfaring og hårdt arbejde at blive en valuebetter.

En god måde at blive bedre er selvfølgelig at arbejde hårdt, men ligesom indenfor alt muligt andet, så kan det være en god ide at følge eksperter, som over tid har leveret overskud på deres spil.

Hvis du kan få adgang til eksperters spil, så kan du begynde at tjene penge fra dag et. Du kan bl.a. se aktuelle betting tips. Det optimale vil altid være at udvikle sig selv til at blive en valubetter. Hvis du bliver dygtig nok, så kan det åbne op for at du kan “bytte” dine analyser med andre spillere, som er eksperter inden for andre ligaer eller sportsgrene.

En anden til gang til at tjene penge på odds er via arbitrage betting. Det er ligesom alt andet ikke let og kræver hårdt arbejde.

Sidens indhold

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider