Betting bonus

Der findes flere forskellige typer af betting bonusser. Bonusserne er en slags belønning du får for at oprette dig på en ny betting side. Vi har lavet en oversigt med tilgængelige odds bonusser. Alle bookmakere har dansk licens. Du kan se dem alle nedenunder.

comeon
Udmærker sig ved
Høje odds
Et super bonusprogram
– Rating: 9/10

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐☆
Se anmeldelse

BONUS: 100%

Op til 1000 kr

Reklamelink


Vilkår: Gælder udelukkende nye kunder; 18 år eller ældre; bosiddende i Danmark; Omsætningskravet for Sport er 5x (indbetaling + bonus) og kvalificerede odds er minimum 1,80; Det maksimale bonusbeløb, der kan vindes, er 100% op til 1.000 kroner; Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet; Minimumsindbetaling for tilmelding til bonussen er 100 kroner. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk

leovegas
Udmærker sig ved
Super platform til mobilen
God support
– Rating: 8/10

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐☆☆
Se LeoVegas anmeldelse

BONUS: 100%

Op til 1000 kr


Vilkår: +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

unibet

Udmærker sig ved

Fodbold livestreaming
Stor database med statistik
– Rating: 8/10

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐☆☆
Se Unibet anmeldelse

BONUS: 100%

Op til 1000 kr

Reklamelink


Vilkår: +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

bet365
Udmærker sig ved
Masser af livestreaming
Mega stort spiludvalg
Rating: 8/10

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐☆☆
Se Bet365 anmeldelse

BONUS: 100%

Op til 1000 kr

Reklamelink


Vilkår: +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Udmærker sig ved
Fokus på dansk sport
God mobilapp
Rating: 7/10

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐☆☆☆
Se Nordicbet anmeldelse

Omsæt for 500 kr og få et

Freebet på 500 kr

Reklamelink


Vilkår: Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet – Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

888 sport
Udmærker sig ved
Gode på livebetting
Kører mange kampagner
Rating: 7/10

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐☆☆☆
Se 888sport anmeldelse

BONUS: 100% freebet

Op til 500 kr

Reklamelink


Vilkår: +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Få overblikket over diverse bonusser

Regel nummer ét er, at en bonus ikke bare er en bonus. Indbetalingsbonusser er den mest almindelige form for bonus. Tilbuddet går ganske enkelt ud på, at de pågældende bettingsider tilbyder at matche dit indskud med en given procentsats. Det kan for eksempel være, at bookmakeren matcher dit indskud med 100 procent op til 1.000 kroner. Det betyder, at du får 100 kroner gratis, hvis du indbetaler 100 kroner og så fremdeles.

En anden populær bonus er, at du får et såkaldt freebet eller et risikofrit spil. Nogle bookmakere giver dig 350 eller 500 kroner gratis, som du kan bruge til at oddse med det samme. De forlanger som regel ikke, at du skal indbetale penge eller registrere dit kreditkort, selvom der kan være undtagelser.

Hvad er en betting bonus?

En betting bonus er en bonus du får når du opretter dig som kunde hos en bookmaker. Når du opretter dig som kunde hos en bookmaker, og laver din første indbetaling, kan du få en belønning for at have valgt den enkelte bookmaker. Du får simpelthen en økonomisk gave, når du vælger at registrere dig og indbetale penge på din konto. Bookmakeren giver dig bonussen, som tak for at du har valgt at registrere dig hos dem.

Bonusserne findes i flere variationer, fra de helt små bonusser til de store, hvor du kan få fordoblet din første indbetaling.

Bonussens størrelse afhænger af hvor meget du vælger at indbetale, men også meget af hvilken bookmaker du vælger at registrere dig hos. Det kan indimellem også være en fordel at indbetale på flere forskellige bookmakere, for at kunne finde det bedste odds på nettet.

Der er flere former for bonusser og det kan være en sand jungle at finde rundt i. Den mest populære bonus er en indskudsbonusser. Her giver bookmakeren en bonus ved din første indbetaling. Det kan fx være en bookmaker der giver dig 100% bonus ved din første indbetaling til 1000 kr., dvs. hvis du indsætter 1000kr, har du pludselig 2000kr at spille for.

Du kan også støde på bookmakere som tilbyder dig et freebet, det gør bl.a. nordicbet. Med et freebet får du mulighed for lave et helt gratis odds. Du får normalt mellem 350 og 500, du bruge på et væddemål – helt gratis.

Hvorfor skal jeg benytte mig af en betting bonus?

Det enkelte svar er at du får flere penge at spille for. Når du registrerer dig og indbetaler dit første beløb kan du pludselig få fordoblet din saldo. På den måde kan du afprøve bookmakerens produkter, og teste deres odds af. Det vil sige at i mange tilfælde kan du spille for dobbelt så meget som du har indsat. Med andre ord, du booster din bankroll (penge at spille for) så sandsynligheden for at gå broke mindskes.

Du får kvit og frit op til en fordobling af din første indbetaling. Og på den måde kan du få en god start og flere penge at spille for. Ved freebet har du mulighed for at prøve at spille – helt uden risiko for at tabe en eneste krone!

Når du opretter dig som kunde hos en bookmaker, får du ofte af vide hvor meget du kan få i bonus og hvor meget du skal indbetale for at få bonussen. Normalt matcher bookmakerne indskud fra 100-1000 kroner.

Hos nogle bookmakere skal du bruge en bonuskode, for at udløse din bonus. Vi på Betting-sider.dk sørger altid for at oplyse denne kode, så du ikke “går” forgæves i jagten på de bedste bonusser. På listen øverst får du et godt overblik over de bedste betting bonusser på det danske marked.

Hvor meget skal jeg indsætte for at få en betting bonus?

Størstedelen af bookmakere har intet krav for, hvor meget du skal indsætte før du kan få en betting bonus. De har derimod et øvre loft, dvs. en bookmaker matcher dit indskud med 100% op til 1000 kroner.

Det vil så sige at du får 200 kroner gratis at spille for hvis du indsætter 200 kroner, 500 kroner i bonus når du indsætter 500 kroner og så fremdeles, når du opretter dig som kunde.

Hvad er et freebet?

Et freebet eller et risikofrit spil er en bonus, du får af bookmakeren. Vinder du spillet, beholder du pengene og kan spille videre for din gevinst. Skulle du gå hen og tabe returnere bookmakeren dit tabte beløb. Bet365 og Unibet benytter sig løbende af denne type bonus, især op til store kampe og sportsbegivenheder.

Med andre ord er et freebet en måde, hvorpå du kan oddse og være sikker på ikke at tabe en eneste krone. Hvis du vinder kan du spille videre, og hvis du skulle være så uheldig at tabe, ja så betaler bookmakeren dine tabte penge tilbage. Det vil sige der ikke er risiko for at tabe penge, hvorimod du kan vinde penge.

Hvorfor skal jeg benytte mig af et freebet?

Et freebet er en god måde at spille på, hvis man ikke er vant til at oddse. Du får mulighed for at oddse uden at tabe en krone.

Den primære forskel på et freebet og en indskudsbonus er, hvor meget du får ud den. Når du benytter dig af indskudsbonusser, kan du få bonusser helt op til 1000 kroner gratis, hvorimod freebets sjældent er på mere end 500 kroner.

Hvis du er sikker på, at du gerne vil have mange penge ud af din oprettelse hos en bookmaker, skal du vælge en indskudsbonus. Hvorimod det er en god ide at bruge freebets, hvis du ikke er vant til at oddse, og du gerne vil prøve den enkelte bookmaker af.

Ved indskudsbonusser skal du ofte gennemspille din bonus flere gange til et bestemt odds, før du kan hæve dine penge. Ved freebets er disse krav ofte langt nemmere at efterleve, og du skal blot vinde på dit freebet før du kan hæve dine penge.

Risikofrit spil?

Et risikofrit spil og et freebet er det samme, bare i en anden indpakning. Hvis du vinder, kan du oddse videre for dine penge, og hvis du taber får du refunderet dine penge, og du har ikke mistet en eneste krone. Ligeledes som ved indskudsbonusser gælder der regler ved risikofrie spil for, hvornår du kan flytte dine penge fra din bookmaker-konto til din bankkonto.

Hvad er en omsætningsbonus?

En omsætningsbonus er en måde hvorpå betting-hjemmesider, belønner dig for at være en god kunde. Bonussen virker på samme måde som en indskudsbonus, hvor du får et beløb udbetalt til din betting-konto. På den måde får du flere penge at spille for, og det eneste du skal gøre er at oddse.

Hvordan fungerer en omsætningsbonus?

En omsætningsbonus fungerer langt hen ad vejen på samme måde som en indskudsbonus.

De enkelte bookmakere har forskellige krav for omsætningsbonusser. For at opnå en omsætningsbonus skal du leve op til nogle krav, og når de er indfriet bliver bonussen frigivet. Typisk skal du omsætte for et bestemt beløb. Når du har gjort det belønner bookmakeren dig.

Du får en bonus, et beløb sat ind på din bookmakerkonto – kvit og frit. Det eneste krav fra bookmakeren er altså du bliver ved med at oddse, og du ikke hæver dine penge, så snart du kan.

Hvorfor bruger bookmakere omsætningsbonusser?

Det enkle svar er de gerne vil belønne dig for at være en god kunde. Ligeledes som når man opretter sig hos en bookmaker, får man en bonus. Den mest almindelige oprettelsesbonus er en indskudsbonus eller et freebet. Bookmakere sikrer sig flere kunder ved at have de bedste bonusser på markedet, og derfor bliver bonusserne fra bookmakerne bedre og bedre.

Når man har spillet i et stykke tid, hos en bookmaker er der mange der vælger at hæve deres penge og flytte dem til deres bankkonto. Det gælder især, når de har opfyldt gennemspilskravene for deres oprettelsesbonusser. For at forhindre dette bruger bookmakerne omsætningsbonusser. Det sikrer bookmakerne, at du har et mål med at spille, og du derved bliver ved.

Det er ikke særligt udbredt med denne slags bonus. Nogle bookmakere bruger det mere end andre. Som oftest vil du opdage at denne bonus ikke bliver brugt i lige så høj grad som andre bonusser. Det skyldes at bookmakere også bruger andre bonusser til at holde dig i gang med at oddse. Det er især freebet der bliver brugt op til store sportskonkurrencer. Ved et freebet giver bookmakeren dig chancen for at spille et risikofrit spil. Så hvis du taber, betaler bookmakeren dine penge tilbage.

Fordele og ulemper ved omsætningsbonusser

Der er både fordele og ulemper ved at bestræbe sig efter en omsætningsbonus. Den klare fordel er den bonus du kan opnå. Pengene giver et kæmpe boost på din konto og du får pludselig flere penge til at spille for. En ulempe er mange der bestræber sig efter en omsætningsbonus ikke er klar over alternativerne til at få mest ud af sine penge. Når man vælger at blive ved med at spille hos den samme bookmaker og ikke hæver sine penge så snart man kan, er der mange der i sidste ende taber deres penge. Alternativet er at sprede sine penge og få oprettelsesbonusser hos andre bookmakere.

Oprettelsesbonusser er suverænt den bedste bonus du kan få, og i mange tilfælde kan du få op til fordoblet dit første indskud. Du kan læse meget mere om strategi og hvordan du udnytter dine penge bedst.

Husk det med småt!

En vigtig ting, vi skal huske, når vi taler bonusser, er de vilkår, du skal være opmærksom på. Det giver sig selv, at en bookmaker ikke bare kan forære dig penge, uden at forlange noget som helst igen. De fleste bookmakere har opsat nogle gennemspilskrav, som du skal opfylde, før du kan udbetale dine penge igen. Det sker for at sikre, at du ikke indbetaler 1.000 kroner og hiver 2.000 kroner ud.

Gennemspilskravene varierer hos de forskellige bookmakere.

Hos Betting-sider.dk er vi hele tiden interesserede i at optimere vores indhold. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du mener, der er noget, vi har glemt eller overset. På den måde kan du hjælpe os med at forblive blandt de bedste hjemmesider med betting informationer i Danmark.

Gennemspilskrav

Langt de fleste bookmakere benytter sig af gennemspilskrav. Det vil sige, du kun kan flytte de penge du rent faktisk vinder til din bankkonto, og du ikke bare kan få fordoblet dit indskud, hvorefter du flytter din saldo til en bankkonto og pludselig har tjent 500-1000 kroner helt uden at spille.

Langt de fleste bookmakere benytter sig af disse krav, hvor du skal omsætte din velkomstbonus et vis antal gange, før du kan hæve den. Det varierer fra den enkelte bookmaker til den anden hvor mange gange og til hvilke odds.

Det er vigtigt at tjekke den enkelte bookmaker, for hvad deres krav er, for hvornår du kan hæve dine penge. Her på siden finder du den bedste information om bookmaker sites, og hvad der står med småt du skal være opmærksom på. Ovenfor kan du læse anmeldelser af de enkelte bookmakere, og se hvad deres krav og regler for bonusser er.

Kan man benytte flere betting bonusser?

Mange eksperter argumenterer for, at du skal tænke i risikospredning, når du skal vælge bonus. Du kender sikkert det ordsprog, der siger, at det ikke er en god idé at lægge alle sine æg i én kurv. På samme måde argumenterer nogle for, at der er fornuft i at sprede indbetalinger på 200 kroner ud på fem forskellige bookmakere, i stedet for at placere alle 1.000 kroner hos den samme bookmaker. På den måde får du desuden mulighed for altid at ramme de højeste odds, da de som bekendt varierer de forskellige bookmakere imellem.

Sidens indhold

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider