Bookmakere

Spil på nettet er mere populært end nogensinde før. Det betyder også, at udvalget af bookmakere er massivt. Det kan være svært at finde rundt i de mange tilbud, hvis du vil i gang med at oddse, og det er her, vi kommer ind i billedet.

Bookmaker med dansk licens

Hos Betting-sider.dk har vi lavet anmeldelser af de mest populære bookmakere. Vi har fingeren på pulsen, så du ikke behøver fare vidt og bredt for at finde god service, de bedste bonusser og de højeste tilbagebetalingsprocenter. Vores anmeldelser er baseret på vores egne erfaringer, men som bruger har du mulighed for at komme med input, hvis du mener, der er noget, vi har glemt eller overset.

Du har truffet en beslutning om, at du gerne vil i gang med at oddse på nettet. Det kan også være, du bare er havnet her på siden, fordi du er på udkig efter den højest mulige bonus. Det er selvfølgelig også i orden. Uanset hvad, kan du finde det, du leder efter her.

Vi har anmeldt alle de førende bookmakere, som udbyder spil på det danske marked. Vores bedømmelser tager udgangspunkt i de behov og ønsker, de fleste sætter pris på, når de skal vælge en ny bookmaker. Det er din garanti for, at vores anmeldelser kan fungere som dit kompas, hvis du vil have mere for dine penge.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi forsøger at være både ærlige og balancerede i vores anmeldelser. Ingen bookmakere har betalt os for at skrive noget bestemt om deres ydelser, og vi er heller ikke bange for at beskrive de fejl, mangler og ufuldstændigheder, vi er stødt på undervejs.

Sådan har vi anmeldt bookmakerne

Hvad er det vigtigste for dig, når du skal vælge en bookmaker? Det har vi spurgt en række personer om. Nogle af dem, vi spurgte, havde aldrig spillet på nettet før, mens andre var mere garvede. Deres svar brugte vi til at udforme en række kriterier, som vi har anmeldt bookmakerne efter.

Vi har blandt andet kigget på, hvilke bonusordninger, de forskellige bookmakere tilbyder. Et af vores fokusområder er live betting, så det har vi naturligvis også haft med i vores overvejelser. For mange af os betyder god kundeservice alt, og derfor har vi også kigget på, hvilke muligheder du har, hvis du støder på et problem undervejs. Vilkårene for ind- og udbetalinger har vi også undersøgt, da det ikke betyder det store, at bookmakeren har et stort udvalg af livebetting, hvis du skal vente alt for længe på at få udbetalt dine gevinster. I den sammenhæng beskriver vi også eventuelle gebyrer.

Resultatet af vores anstrengelser er balancerede anmeldelser, som giver dig alle de informationer, du skal bruge, når du skal træffe et valg om, hvor du vil registrere en ny bruger. Det er selvfølgeligt vigtigt at huske, at du med fordel kan sprede dine indskud ud på mange forskellige bookmakere. Hver enkelt bookmaker har forskellige styrker og svagheder, og derfor kan der være en idé i at oprette flere forskellige konti.

Husk endelig på, at du har mulighed for at præge vores anmeldelser – og indholdet på Betting-sider.dk i det hele taget – hvis du har informationer eller erfaringer, som du kan bidrage med. Vores mål er at skabe den mest værdifulde side med betting informationer i Danmark, og derfor kan vi selvfølgelig også bruge din hjælp.

Sidens indhold

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider