Danske spil

Danske Spil er en af Danmarks største bookmakere. Danske Spil tilbyder alt fra Lotto til casino-spil, men også Oddset og Tips .

Oddset har eksisteret siden 1994, og var dermed en af de første steder, man kunne spille på sport. Der er sket meget siden 1994, og her godt 20 år efter lanceringen kan du spille på flere sportsgrene end nogensinde før.

Muligheder er der derfor nok af, og netop derfor er Oddset blevet én af de mest fortrukne og populære bookmakere i Danmark.

Danske Spils bonus består af følgende:

  • 100% bonus ved din første indbetaling
  • Det kræver blot, at når man opretter sin konto på Danske Spil, indsætter man fx 500 kroner.

Bag om Danske Spil

Danske Spils Oddset har eksisteret siden 1994. Det beyder at Oddset faktisk er en af de første bookmakere i Danmark. Først var Oddset noget man spillede fysisk hos den nørmeste kiosk eller købmand. Sidenhen blev online betting mere populær i takt med at interenettet blomstrede, og udviklingen gjorde at flere spillere begyndte at spille online, hvilket Danske spil selvfølgelig reagerede på, og de blev også en online bookmaker.

Selve Danske Spil blev etableret i 1948, og gikunder navnet Dansk Tipstjeneste. Danske Spil ejes af staten,og store deled af overskuddet går til gode formål. Overskuddet bliver bl.a. delt ud til de danske kultur- og foreningstilbud. I Danmark er meget eleite idræt faktisk støttet af tipsmidlerne, som stæøtten bliver kaldt.

Spiltyper, udbud og brugervenlighed

Danske Spil har et godt ry balndt spiulelrne 0g tilbyder en række forskellige spil. Det gælder indenfor odds, men også andre spil som poker online osv. I modsætning til mange bookmakere tilbyder Danske Spil et bredt sortiment af spil på det danske marked. De dækker dog også alle de store markeder, og du kan  dermed spille på stort set alle sportsgrene.

Vi har kigget på de sporsgrene som er bedst repræsenteret hos Danske spil og det er:

• Håndbold
• Tennis
• Golf
• Cykling
• Fodbold
• Basketball
• Ishockey
• Motorsport

Danske Spil bonus

Efter spilmarkedets liberalisering i 2012,kom en række nye bookmakere ind på det danske marked.Den større konkurrence på markedet, har betydet at kampen om kunderne/spillerne er intensiveret. Resultatet er bedre odds og de gode velkomstbonusser som kan tiltrække spillere til. Danske Spil har været nødt til at gøre det samme, og de tilbyder en 500 kroners bonus, ved oprettelse hos Danske Spil. <bonussen er lunderlagt en række kravFor at få fat i din bonus er der en række krav.

Sådan får du din Bonus

1. besøg Danske Spils hjememside
2. Opret en konto
3. Gå til ”Min side” og aktiver dernæst din bonus
4. Indsæt 500 kroner på din konto
5. Du er nu kvalificeret til din bonus. Efter at du har omsat din første indbetaling seks gange til min. odds 1,50, så får du frigivet din bonus.

Danske Spil på mobilen

Ligesom mange alle andre bookmakere, så ahr danske spil også en app der gør det muligt at spille på telefonen. App’en kan downloades og bruges grstis. Mange foretrækker at benytte app’en, da den kan tilgås alle steder. DDanske Spils app er tilgængelig til både Apple devices og Android Smartphones.

Live Betting hos Danske Spil

Danske Spil tilbyder livebetting ligesom de fleste seriøse bookmakere gør i dag. Det kan gøre en kamp mere spændende og giver en ekstra dimension. Funktione er tilgængelig både fra computer og betting app. Begeg steder er det nemt at placere spil og overskueligt at se oddsene.

Vores vurdering af Danske Spil

Danske Spil er helt sikkert en af de bedste bookamere i Danmark. De har et fornuftigt udbud af spil, og fair overfor deres kunder. Selve brugervenligheden er god på alle platforme, og det er altid nemt at navigere rundt og finde frem til den kamp eller sporsgren som man ønsker.

Selve velkomsbonussen er ikke den største på markedet, men en bonus på 100% bonus af 500 kroner ved sin oprettelse er også værd at tage med. Flere bookmakere giver en større odds bonus.

Når sammenholder alle punkter, så kommer vi frem til at Danske spil helt sikert er st sted vi kan anbefale at benytte, da sikkerheden og brugervenligehden er i top.

Danske spil fakta

Indskudsbonus: 500 kr.


Livebetting: Ja


Livestreaming: Nej


Bonuskode:
Kampagnekode:
Kuponkode:
Ikke nødvendigt.


Mobiltilpasset: Ja (login uden NemID)


Licenseret og reguleret af spillemyndigheden i Danmark: Ja


Login med NemID: Ja


Support:
Email: [email protected]
Tlf: +45 36 37 19 99

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider