Flat-betting

Flat betting går i alt sin herlighed ud på at man sætter lige mange penge på hvert spil. Hvor mange penge du skal sætte på hvert spil, bør være et % antal procenter af din bankroll. Det er selvfølgelig et spørgsmål om temperament, men vi anbefaler altid et bet på 4% af din penbgebeholdning.

Sådan bruger du et flat betting system

Lad os sige, at  du har fundet tre spil du gerne vil spille på, alle tre kampe spilles som singler. Hvis du har en bankroll på 1.000 kr, så sætter vi 40 kroner på hver.

Eksempel på 3 kampe


40 kroner på: Manchester United – Chelsea: United sejr til odds 2

40 kroner på: Arsenal – Liverpool: Liverpool sejr til odds 3

40 kroner på: Tottenham – Swansea: Swansea sejr til odds 2


Hvis du så går hen og vinder de tre spil får du en indtjening på 160 kroner. Det vil sige at din pulje nu er på 1160. Så i stedet for nu kun at spille for 40 kroner på næste kamp, så kan du spille for 46 kroner.

Hvorfor benytte Flatbetting?

På den måde så hæver du dit spillebeløb, på hvert spil når det går godt, og når det går skidt, så vil din pulje logisk nok blive mindre, og dermed vil dit tab blive mindre, fordi dit spillebeløb på en kamp bliver mindre.

Der vil selvfølgelig være lidt administrationsarbejde ved dette system, men det er et meget effektivt system og det er meget svært at miste hele sin bankroll. For at gøre det nemmere at styre, så kan man i stedet for at justere spillebeløbet efter hver dag, justere det efter hver fjortens dag, eller hver måned. Her er der dog større risiko for at du taber din pengebeholdning.

Denne metode kræver ekstrem meget disciplin og de færreste kan overholde reglerne, for der kommer altid en kamp man er 100% sikker på og gerne vil smide noget ekstra, for den er jo sikker! Men et meget sikkert system for dem der virkelig kan holde sig til reglerne.

Man kan selvfølgelig også bare vælge et fast beløb på 50 kroner og så konsekvent spille alle spil for det beløb. Det er helt sikkert det nemmeste at gøre og kan anbefales hvis man gerne vil have sat sine spil ind i system men ikke magter at bruge meget tid på regnskab.

Har du tendens til at tabe på dine spil, så anbefaler vi dig at læse vores artikel om betvalue.

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider