Håndbold betting

Du kommer ikke udenom håndbold, når du fortæller folk fra udlandet om, hvilke sportsgrene der er de mest populære i Danmark.

Håndbold har i årevis været en af de mest folkekære discipliner, og det ser vi tydeligst, når de danske landshold drager ud i verden og erobrer podiepladser i både europamesterskaber, verdensmesterskaber og ved OL. Håndbold bliver dyrket på alt fra foreningsplan til eliteplan, på folkeskolernes asfaltbaner og i de små byers indendørshaller.

Næsten alle de bookmakere, som har licens til at udbyde spil i Danmark, tilbyder forskellige former for odds på håndboldkampe. Der er noget for enhver smag, uanset om du vil spille en klassisk 1X2 på kampens resultat, eller du er til de mere dristige ciffertips eller over/under-spil. Hos os finder du en komplet oversigt over de bookmakere, der tilbyder den bedste kombination af stærke odds, en brugervenlig hjemmeside og en kundeservice, der ikke overlader noget til fantasien. Vi viser dig naturligvis også, hvor du finder den mest attraktive bonus.

Find den bookmaker, der giver dig de bedste håndbold odds

Det kan være svært at finde vej i bookmaker-junglen. De mange gode tilbud hænger som en tåge over udvalget, og det kan være svært at finde ud af, hvilke bookmakere man kan stole på, og hvem man skal holde sig fra. Det findes der heldigvis råd for. Her hos Betting-sider.dk hjælper vi dig med at finde den bedste bookmaker, uanset om du vil spille på, at FC Midtjylland går hele vejen i håndboldens Champions League, eller at det danske herrelandshold forsvarer deres EM-titel.

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at det ikke er alle bookmakere, der har licens til at udbyde spil i Danmark. Mange spillere lader sig lokke af de høje odds, man af og til kan finde hos de bookmakere, der har base i Asien eller i USA. Men problemet er ofte, at du for det første ikke kan spille i din egen valuta, ligesom du kan få store problemer med skattevæsenet, hvis du trækker gevinster ud til din bankkonto fra en bookmaker, som ikke har dansk licens. Omvendt får du, når du vælger at spille hos en bookmaker med dansk licens, en garanti for, at bookmakeren lever op til en række krav, som har hjemmel i den danske spillelov. Hos betting-sider.dk samarbejder vi  med bookmakere som har dansk licens. I de tilfælde, hvor vi for eksempel anmelder en bookmaker uden licens, vil det fremgå tydeligt af vores oplysninger. Husk endelig, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har ris, ros eller generelle kommentarer til vores indhold.

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider