Ishockey betting

Når du tænker på skøjter og is, bliver tankerne måske henledt på juleidyl på en frossen sø. Men for andre er det et spørgsmål om liv og død, hver gang de snører skøjterne. Ishockey er en sport fyldt med tempo, fysisk og masser af spænding. Og måske er det derfor, at flere og flere danskere kaster deres kærlighed på ishockey.

Når du oddser på ishockey, kan du typisk spille på kampe i den danske liga, ligesom du kan sætte væddemål på kampe i alle de store ligaer på det europæiske kontinent. Du kan selvfølgelig også finde odds på alle kampe i NHL, som er den bedste amerikanske liga. Hos os finder du en oversigt over de bookmakere, som tilbyder odds på ishockey – vi viser dig også, hvor du kan få den største opstartsbonus.

Find den bookmaker, der har de bedste odds på ishockey

Der er forskel på bookmakere, ligesom der er forskel på, om du køber kaviar eller torskerogn. Derfor er det vigtigt, at du gør dit forarbejde grundigt, før du opretter en konto. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Vi har samlet anmeldelser af alle de mest populære bookmakere, så du kan få et overblik over, hvad de forskellige bookmakere kan tilbyde dig, når du vil oddse på ishockey. Der findes nogle generelle tommelfingerregler, du skal huske, når du går på jagt efter en ny bookmaker.

Først og fremmest skal du tage stilling til, om din bookmaker skal have dansk licens eller ej. Nogle spillere oplever højere odds hos de bookmakere, der ikke har dansk licens, men de høje odds kommer med en dyr, dyr pris. Særligt hvis du er en af dem, der godt kan lide at vinde – og kan lide at vinde stort. Sagen er nemlig den, at du skal betale fuld skat af dine gevinster, hvis du sætter væddemål hos en bookmaker, som ikke har dansk licens. Lad os sige, at du vinder 5.000 kroner ved at oddse på ishockeykampe. Det beløb skal du svare skat af, så snart du trækker dem ud til din bankkonto. Anderledes er det hos bookmakere, som har licens til at udbyde spil i Danmark. Hos dem er skatten allerede betalt, så du udelukkende skal koncentrere dig om at bruge de penge, du vinder.

Hos Betting-sider.dk anmelder vi fortrinsvis bookmakere, som har dansk licens. Hvis vi anmelder en bookmaker, der ikke har dansk licens, vil det fremgå tydeligt af anmeldelsen. Husk også på, at vi altid gerne vil høre fra dig, hvis du har ris, ros eller generelle kommentarer til vores indhold.

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider