LeoVegas Bonus

En af de nyere betting sider i Danmark er LeoVegas, tiltrods for kort tid på det danske marked har de allerede erobret en pæn markedsandel af det danske spillemarked. Hos LeoVegas finder du en fed platform som bare virker og er tilpasset alle platforme, uanset om du er på din mobil, tablet eller PC.

leovegasFå et freebet op til 1.000 kr
Rating: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐☆☆

Opret en konto i dag, og hent din bonus.

 

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

LeoVegas

LeoVegas tilbyder et stort udvalg af spil og gode odds, hvilket gør dem til en attraktiv bookmaker. De tilbyder en bonus til nye spillere i form at et freebet helt op til 1.000 kr. Følg trinene nedenunder for at sikre dig den attraktive bonus.

  1. Besøg LeoVegas
  2. Tryk på Opret konto
  3. Tilføj oplysninger til din profil
  4. Indbetal penge
  5. Lav dit første spil på 100 kr til 1.000 kr (mindst odds 1,80)
  6. Modtag dit freebet på op til 1.000 kr

LeoVegas blev grundlagt i 2011 og har hovedkvarter på Malta og er ejet af det svenske LeoVegas AB. LeoVeags har især satset på at fungere optimalt på mobilen. I starten var fokus på casinospil, men siden 2016 har de også satset stærkt på betting. I dag har de et stort udvalg af spil og voksende markedsandele på det europæiske marked.

Udbud og spiltyper

Det er Kambi som står for udbuddet af spil hos LeoVegas. De har generelt et stort udbud af spil og er også Kambi som står for spiludbuddet hos Unibet og 888sport. Ved enkelte special spil står Leovegas selv for oddsene.

Det store udbud af spil betyder at det er muligt at spille på fodboldkampe i mange ligaer rundt i verden, også flere eksotiske steder. Selvom fodbold er deres største marked, så er de fint repræsenteret i mange andre sportsgrene, og hvis du kun ønsker at spille hos en bookmaker, så er Leovegas et godt bud, da de dækker bredt på mange markeder.

Hjemmesidens brugervenlighed

En ting er sikkert, ingen har en ligeså god hjemmeside til mobil som LeoVegas. Det er let at navigere rundt i de forskellige funktioner, og via søgefunktionen kan man hurtigt finde det man leder efter. Det er ganske let at oprette sig som ny spiller.

Besøger man LeoVegas via sin PC, så er navigationen ikke helt ideel, da deres fokus 100% er på god mobiladgang. Det betyder at der ikke er nogen synlig navigation, den skal findes “lidt skjult” i toppen ,men når man først har vænnet sig til dette, så er det let at finde rundt på deres side.

LeoVegas’ kampagner og bonusser

LeoVegas tilbyder som sagt et freebet på op til  1.000 kr når det gælder sport. Dette er blandt de bedre bonusser på markedet. Desuden er LeoVegas kendt for løbende at tilbyde mange freebets og bonusser til spillere som bruger deres side meget, og på den front er de i hvert fald godkendt.

Vores vurdering af LeoVegas ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐☆☆

LeoVegas er blandt de bedste betting sider med dansk licens, og det er ikke uden grund at de har fået et fint fundament på det danske marked med et bredt kendskab blandt danskerne. Især folk som elsker at spille via deres mobil er glade for LeoVegas, da deres platform er helt i top til dette. Vi mener at LeoVegas generlet er blandt de bedste betting sider, og de får klart vores anbefaling.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider