Live betting

Med livebetting kan du spille på sportsbegivenheder, mens de er i gang. Du kan med andre ord sætte penge på dine chancevurderinger løbende under kampen. Live betting bliver mere og mere populært, og er et helt andet spil end pre-game betting.

bet365Bet 365 Livebetting

De har en af de bedste livebetting platforme, hvis ikke den bedste. Det er muligt at spille live på et bred udvalg af spil, det gælder indenfor forskellige sportsgrene og ligaer. Ingen andre danske bookmakere kan matche udvalget af deres live-odds.

18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|

Hvad skal jeg vide om livebetting?

Hos Betting-sider.dk finder du alle de informationer, du har brug for, når du skal i gang med at tjene penge på livebetting. Du kan for eksempel få oplysninger om, hvilke bookmakere der tilbyder livebetting, og hvor du får mest for dine penge, når du opretter en ny konto.

Det er  ikke alle bookmakere som satser lige hårdt på livebetting.

Det kan tydeligt ses på den teknologi og bettingplatform, den enkelte bookmaker bruger. Nogle bookmakere tilbyder for eksempel ikke livestreaming, hvilket kan være en stor ulempe, hvis den sportsbegivenhed, du vil spille på, ikke bliver vist i tv.

Udbud

Der er også stor forskel på de sportsbegivenheder, der bliver udbudt i forbindelse med livebetting. Nogle bookmakere har valgt kun at tilbyde livebetting på store fodboldkampe, mens andre tilbyder på alt fra amerikansk basketball til ishockey, fodbold, tennis og volleyball. Hos de bookmakere, der har det mest omfattende udvalg af live betting, kan du som regel også vælge imellem et hav af specifikke specialspil.

Bet365, Unibet og Betfair er tre af de europæiske bookmakere, der har satset hårdest på livebetting. Vi har naturligvis anmeldt dem alle – og mange andre bookmakere – så du let kan få et overblik over dine muligheder.

Kom godt i gang med live betting

Vores mission er at sørge for, at du får mulig succes med livebetting, og at du vinder flest mulige gevinster og får den højest mulige tilbagebetalingsprocent. Derfor har vi gjort benarbejdet for dig, så du bare skal koncentrere dig om at vælge en bookmaker, som kan indfri alle dine krav og ønsker.

Vi har samlet alle relevante oplysninger om de forskellige bookmakere i en letoverskuelig oversigt, så du får fugleperspektiv over dine muligheder og et solidt sammenligningsgrundlag.

I forbindelse med livebetting skal vi huske at nævne, at de fleste bookmakere kører med en vis forsinkelse på deres spil. Det betyder, at du ikke kan spille på, hvem der scorer det næste mål i en fodboldkamp, hvis dommeren lige har givet et af holdene et straffespark. Det sker for at sikre, at bruger ikke misbruger systemet til at lande nogle lidt for lette gevinster. Sørg derfor for at placere dit væddemål i så god tid, som du overhovedet kan.

Vi vil naturligvis meget gerne høre fra dig, hvis du sidder inde med nogle guldkorn omkring livebetting. Det er vigtigt for os at få feedback, så vi kan blive ved med at være en uundværlig ressource for alle, der er interesserede i flere og højere gevinster, når de spiller på nettet. Siden bliver opdateret løbende, så sørg endelig for at få sat et bogmærke, så du let kan finde os igen.

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider