Odds Sammenligning

Hvis du ønsker at tjene på odds hos bookmakerne er det fordel at få det højeste odds på markedet. Det kræver at man har en konto hos alle danske bookmakere, da det er meget forskelligt, hvem der udbyder det højeste odds på en kamp.

Vi arbejder på at få vores egen odds sammenligning her på siden, men den er under udvikling. Indtil da kan I se vores anbefaling af andre odds sammenligningssider

 Odds sammenligningssider

Hvis du ikke har brugt dem før, så er det på tide. For oddssammenligningssider gør et stor stykke af det arbejde man skal lægge i at finde det bedste odds på markedet. Her sammenligner siden sjovt nok alle de odds bookmakerne har ude på f. eks kampen Manchester United – Chelsea. Oddsforskellen kan nogen gange være helt op til 0.30 – 0.40, så det er bestemt et besøg værd, når du er i gang med at researche omkring den kamp du gerne vil spille på.

Vores favorit

Den vi gerne vil anbefale er betbrain.dk. Den er gratis og er den klart bedste på markedet efter min mening. Du kan også vælge at finde nogle sider, hvor du skal betale for servicen og her er forskellen at man er lidt hurtigere og nok har et lidt bredder udvalg.

Man skal dog lede længe, hvis man gerne vil sammenligne odds på cykel dueller, for det er der ikke. Man kan dog bruge det til at finde vinderspil eller top3 spil, men hvis man gerne vil spille på NFL eller dansk ishockey, så kan det bestemt bruges.

Af andre sammenligningssider kan vi nævne oddscomparison.com, der er kendt for at være hurtige til at opdatere ændringer i odds og så oddsportal.com, som dog ikke har så mange bookmakere de sammenligner imellem, men er yderst fornuftig.

Finde de bedste odds indenfor forskellige sportsgrene

Sidens indhold

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider