Om Betting-sider.dk

Betting-sider.dk er en dansk nyhedsside, som beskæftiger sig med det meste indenfor industrien. Her finder du bookmaker anmeldelser og guide til bookmakere med dansk licens. Vores spileksperter giver dig nyheder, spiltips, anbefaler betting bonusser og andre gode kampagner.

Vores målsætning

Vores mål er at være den mest transparente guide til danske betting sider. Vi ønsker at gøre de ofte indviklede regler og vilkår – det med småt – der altid følger med et tilbud let overskuelige, så du ikke skal bekymre dig dette. Så kan du koncentrere dig om, det der er vigtigt – at vinde.

Hvorfor Betting-sider.dk?

Udover anmeldelser af bookmakere finder du også beskrivelser af de bedste kampagner, så du altid er opdateret om de bedste tilbud og odds. Det er helt gratis at følge med, og hvis du holder dig opdateret via vores nyhedsbrev eller Facebook-side, kan du være sikker på, du ikke går glip af en eneste nyhed.

Siden vi blev lanceret, så har siden været mange danskeres foretrukne vej til deres næste odds-eventyr. Vi har et hav af anmeldelser og beskrivelser, af alt fra hvordan du får mest ud af dit første indskud, til hvilken bookmaker der egner sig bedst til netop dig. Vi modtager ikke selv indsatser  på væddemål, men henviser udelukkende til eksterne bookmakere med dansk licens.

*Vi er ikke en bookmaker

Vi er meget interesserede i din mening, så har du ris eller ros er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi ønsker at forbedre Betting-sider.dk så vores læsere får den bedste brugeroplevelse. For når vores læsere er glade – er vi glade, og det er det vigtigste for os.

Forretningsmodellen

Betting-sider.dk er helt gratis at benytte, og det betyder vi er afhængige af andre indtægter, for at vi kan holde siden kørende og producere nyt indhold. Den primære sker via henvisning til bookmakere, også kaldet affiliate marketing. Det betyder at vi bliver betalt penge for hver gang en spiller opretter sig hos en bookmaker, og dette er sidens primære indtjeningskilde. Dette en meget brugt forretningsmodel hos danske online medier.

Ønsker du at støtte os, så kan du gøre dette ved at benytte henvisningslinks til bookmakerne her på siden.

Vi vil være uafhængige

Vi ønsker at være et seriøst medie, og det betyder at det ikke er muligt for annoncørerne at stille bestemte krav eller rangering i vores anmeldelser. Det skal understreges at der ikke er en sammenhæng imellem vores indtjening hos den enkelte bookmaker og vores vurdering af deres betting side. Vi ønsker at være et troværdigt medie, som skaber gennemsigtighed omkring betting sider i Danmark, og vi kigger derfor på gode og dårlige ting hos hver enkelt bookmaker.

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider