Spil ansvarligt

Her på Betting sider ønsker vi at spil og betting skal være sjov og underholdende. Vores mission er at betting skal være gennemskuelig og fair. Vi er opmærksomme på at enkelte spillere potentielt kan udvikle en afhængighed, og derfor bakker vi op om ansvarligt spil. Vi henviser nedenunder til steder hvor man kan få hjælp hvis man har et problem med spil.

Kun for +18 år

Hasardspil er kun lovligt for personer over 18 år. Vi anbefaler at du altid fører regnskab med alle dine spil, og at du har et isoleret budget til spil, som ikke er større end du kan tåle at tabe. Hvis du ikke har råd til at spille, så skal du IKKE spille.

Spillemyndighedens gratis hjælpelinje

Har du problemer med spilafhængighed, så kan du få gratis hjælp på StopSpillet.dk

Her er der mulighed for at tale med en professionel rådgiver, og hvis det er nødvendigt, at få gratis hjælp til spilafhængighed.

Behandlingssteder i Danmark

Hvis du føler du har brug for behandling i forbindelse med din spilafhængighed, så kan du altid kontakte et af Danmarks behandlingscentre. Behandlingen er som sagt gratis.

Se oversigten.

Udeluk dig selv fra spil

ROFUS kan du frivilligt udelukke dig fra online spil om penge. Dette er et Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere. På deres hjemmeside kan du også teste dig selv for spilafhængighed.

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider