Tennis betting

Tennis har altid haft en særlig plads i danskernes hjerter. Kærligheden til ketchersporten er ikke blevet mindre, efter at hele Danmarks Caroline Wozniacki formåede at stige til tops på den internationale scene.

Vi dækker de 4 grand slams: Australian openFrench Open – Wimbledon – US Open

Store danske tennis oplevelser

De fleste husker, hvordan sportsdanmark gik i ekstase, da Frederik Løchte-Nielsen vandt Wimbledon i herredouble i 2012. Bookmakerne elsker også tennis. Langt de fleste bookmakere tilbyder både traditionelle odds og livebetting på de fleste tenniskampe på eliteplan, uanset om vi taler ATP eller WTA-turneringer. Hos Betting-sider.dk kan vi hjælpe dig med at finde den bookmaker, der giver de bedste odds på tennis. Du kan naturligvis også skyde genvej til den største velkomstbonus.

I dag er danskernes favorit Holger rune, og han er er værd at følge, da der venter ham store reusltater i fremtiden.

Find den bookmaker, der har de bedste odds på tennis

Et godt odds kan gøre en tennismatch endnu mere intens. Men du skal kun oddse, hvis dine negle er lange nok til, at du kan bide i dem. De fleste bookmakere tilbyder alle de traditionelle odds på tennis. Det vil sige klassiske 1X2 spil, hvor du spiller på udfaldet af en given match. Men mange bookmakere giver dig også mulighed for at oddse i dybden, mens en kamp bliver afviklet. Hvis du ser kampen på fjernsyn, kan du for eksempel oddse på, at Wozniacki vinder 4. parti i 2. sæt, hvis din mavefornemmelse siger, at det er den vej, det går.

Der findes grundlæggende to typer af bookmakere. Hvis vi ser bort fra, at nogle bookmakere fokuserer mere på tennis end andre, er der mere graverende forskelle. Vigtigst er nok at understrege, at du skal oplyse dine gevinster til det danske skattevæsen, hvis du vælger en bookmaker, som ikke har licens til at udbyde spil i Danmark. Omvendt vil det sige, at du ikke skal betale skat af dine gevinster, hvis du vælger en af de efterhånden mange bookmakere, som har fået dansk tilladelse. De bookmakere, der har dansk licens, er som regel kendetegnet ved, at du skal bruge NemID for at logge ind. Vi anmelder og beskriver fortrinsvis bookmakere, som har dansk licens, men i de tilfælde, hvor vi omtaler bookmakere uden licens, oplyser vi det naturligvis. Hos Betting-sider.dk hilser vi al feedback velkommen. Vi kan kun blive ved med at forbedre vores indhold, hvis vores brugere bliver ved med at komme med ris, ros og kommentarer til det arbejde, vi laver. Hvis du har et tip til, hvor vores brugere kan få de bedste tennisodds, eller hvis du bare har generelle kommentarer, må du meget gerne kontakte os.

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider