Draw no bet

“Draw no bet” (DNB) er en type væddemål, der ofte tilbydes af bookmakere i sportsvæddemål. Det er en form for asian handicap-væddemål, der eliminerer muligheden for uafgjort som et resultat og giver spilleren en mulighed for at få deres indsats tilbage, hvis kampen ender uafgjort.

Hvad er et Draw no bet væddemål?

I et “draw no bet” væddemål, vil bookmakeren tilbyde odds på en af ​​de to hold i en sportskamp at vinde. Hvis det hold, som spilleren satser på, vinder, så vinder spilleren deres indsats, ligesom med ethvert andet væddemål. Hvis kampen ender uafgjort, får spilleren deres indsats tilbage. Men hvis det hold, som spilleren satser på, taber kampen, så taber spilleren deres indsats.

I praksis kan “draw no bet” være en god mulighed for spillere, der vil tage mindre risiko, men stadig ønsker at satse på en bestemt kamp. Det er vigtigt at huske, at oddsene på “draw no bet” typisk vil være lavere end på et almindeligt væddemål på en sejr eller nederlag, da bookmakeren i det væsentlige tilbyder en form for forsikring mod uafgjort-resultater.

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider