Halvgardering

En halvgardering bruges hvis du ønsker at fjerne noget risiko på et væddemål, og derfor ønsker at spille på på to udfald i en kamp med tre udfald. Dette vil typisk være aktuelt i forbindelse med fodboldkampe og er meget brugt.

Hvorfor bruge halvgarderinger?

Den betting strategi benyttes ofte i forbindelse med mere risikobetonede spil. Ved at spille på to ud af tre udfald kan du øge din chance for at vinde, tilgengæld bliver dit odds selvfølgelig også lavere.

Et eksempel

I en fodboldkamp er hejmmeholdet en stor favorit, men du har ud fra din analyse fundet ud af at modstanderen ikke er så stor underdog som bookmakerne antager. Ved at spille på to udfald kan du stadigvæk få et fornuftigt odds, mens dine chancer for at ramme bliver bedre, i dette tilfælde

x2

Halvgarderinger kan med fordel inkluderes i multibets, altså et væddemål hvor der spilles på flere kampe.

Også kendt som dobbelt chance

I det engelske sprog kaldes halvgardering for ”dobbelt chance”, da man har to chancer for at vinde. Ordet halvgarderinger bliver brugt her i Danmark, da man på den klassiske ”tipskupon” med tip 13 kunne lave kuponer med halvgarderinger, dvs. 1x eller x2, og helgarderinger 1×2.

Er det mere profitabelt at spille på to separate spil

Det er meget sjældent at man finder det bedste odds på både 1 og x hos samme bookmaker, derfor anbefaler vi altid at undersøge markedet for de bedste odds.

De flest benytter dog halvgarderinger i et samlet væddemål hos den samme bookmaker. Spillet bruges typisk hvis man har en fidus til kampens underdog.

Sidens indhold

spil ansvarligt Spil ansvarligt - © Copyright - Betting sider